O nas

Predstavitev kmetije Škof.

KVALITETA

Zavedamo se, da je zdravje, ki ga dosežemo in ohranjamo s pomočjo zdrave prehrane, najbolj pomembna vrednota v življenju. Večino del opravimo ročno, ker želimo ponuditi le najboljša jabolka.

NARAVA

Spoštujemo naravo, zato so vsa dejanja in napori usmerjeni v cilj zagotoviti zdrava, sveža, sočna in kakovostna jabolka, pridelana na naravi prijazen način.

PRILAGODLJIVOST

Na naši kmetiji delo opravljajo družinski člani, kar je naša prednost, saj smo zato zelo prilagodljivi in hitro odzivni za želje potrošnikov.

Kdo smo?

Matjaž Škof

nosilec kmetijskega gospodarstva

Mateja Škof

žena

Jože Škof

oče

Majda Škof

mama

Sadjarstvo Škof

Smo manjša sadjarska kmetija, ki se nahaja v vasi Boldraž pri Metliki. Primerna nadmorska višina, sončna lega in kvalitetna zemlja daje našim jabolkom svež in sočen okus.
Zgodovina našega sadjarstva sega v leto 1992, ko smo posadili prva drevesa. Od takrat naprej nas je sadjarstvo prevzelo, zato smo se postopoma širili in posodabljali. Naši sadovnjaki so pokriti tudi z mrežo proti toči. Število jablan na naši kmetiji presega 6.000 kos.

Naš cilj je zagotoviti zdrava in neoporečna jabolka, pridelana na naravi prijazen način. S strokovnim znanjem, izkušnjami, ljubeznijo do dela pridelujemo jabolka sočnega in polnega okusa. Pridelava poteka po shemi kakovosti Integrirana pridelava in Izbrana kakovost Slovenija.

Registrirano imamo tudi dopolnilno dejavnost predelave sadja. Vsi naši izdelki so pridelani iz svežega in zdravega sadja in imajo 100 % sadni delež.

Vabimo Vas, da nas obiščete in okusite ta sočen sadež.

Kontakt