O nas

Predstavitev kmetije Škof.

KVALITETA

Zavedamo se, da je zdravje, ki ga dosežemo in ohranjamo s pomočjo zdrave prehrane, najbolj pomembna vrednota v življenju. Večino del opravimo ročno, ker želimo ponuditi le najboljša jabolka.

NARAVA

Spoštujemo naravo, zato so vsa dejanja in napori usmerjeni v cilj zagotoviti zdrava, sveža, sočna in kakovostna jabolka, pridelana na naravi prijazen način.

PRILAGODLJIVOST

Na naši kmetiji delo opravljajo družinski člani, kar je naša prednost, saj smo zato zelo prilagodljivi in hitro odzivni za želje potrošnikov.

Kdo smo?

Matjaž Škof

nosilec kmetijskega gospodarstva

Mateja Škof

žena

Jože Škof

oče

Majda Škof

mama

Sadjarstvo Škof

Na naši kmetiji že vrsto let pridelujemo kakovostna, sveža jabolka, kar dosegamo z integriranim načinom pridelave jabolk, ter skrbno uporabo metod dobre kmetijske prakse. Vse te prijeme pa izvajamo zato, da vam lahko ponudimo najboljše sadeže. Uporabljamo zaščitna sredstva, ki čim manj obremenjujejo okolje in zdravje ljudi. Najnovejša spoznanja pridelovalcev zaščitnih sredstev nam omogočajo uporabo sredstev, ki so proizvedena iz naravnih materialov. Naš cilj je zagotoviti zdrava in neoporečna jabolka, pridelana na naravi prijazen način. S strokovnim znanjem, izkušnjami, ljubeznijo do dela pridelujemo jabolka sočnega in polnega okusa.

Za zagotavljanje in ohranjanje kakovosti ter svežine so jabolka takoj po obiranju transportirana v hladilnico. Naš nasad jablan se nahaja v Beli krajini, 5 km od najbližjega mesta Metlika. Primerna nadmorska višina, sončna lega in kvalitetna zemlja dajejo našim jabolkom svež in sočen okus.

Pridobili smo naslednja priznanja:

Zlato priznanje za jabolčni sok Zlato priznanje za jabolčni sok Srebrna medalja za jabolčni sok

Vabimo Vas, da nas obiščete in okusite ta sočen sadež.

Kontakt